Neem contact op met Dollerdak

DS. Groot Nibbelinkstraat 20
8433 NE Haulerwijk


Kantoor: 06-50959702 (kantoor-uren)

info@dollerdak.nl

Voordat u het contact formulier invuld, lees onderstaande tekst en voorkom teleurstelling. 

U heeft een offerte aanvraag ingediend maar hoort niets van ons.

Uw offerte aanvraag is in behandeling. Wij zijn ons ervan bewust. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te helpen. Onze reactietijd is op dit moment tussen de 4 a 6 weken. Het uitvoeren van de opdracht ligt tussen de 5 a 6 maanden, dit door aanhoudende drukte. Door weersinvloeden kan dit zelfs nog verder verschuiven. We kunnen simpelweg de enorme stroom aan aanvragen niet op korte termijn inplannen en uitvoeren. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Waarom kan ik geen offerte aanvraag indienen?

We hebben een tijdelijke offerteaanvraag stop! Het is op dit moment niet mogelijk om een offerte aanvraag bij ons in te dienen. Op dit moment zitten we tot begin volgend jaar volgepland. Er blijft een enorme hoeveelheid offerteaanvragen binnenstromen en we hebben simpelweg de tijd en de mensen niet om aan de vraag te voldoen. We willen graag de kwaliteit waarborgen van ons bedrijf en zien geen andere oplossing dan tijdelijk een offerteaanvraag stop in te lasten, dit om de stapel offerte aanvragen die er nog ligt, te kunnen wegwerken en de klussen te kunnen uitvoeren van de al bestaande klanten. Offerte aanvragen die toch binnenkomen worden niet verwerkt.

Wanneer kan ik weer een offerte aanvraag indienen?

Uiteraard hopen wij dat dit zo snel mogelijk weer kan, dit is ook voor ons geen ideale situatie en we zijn ons bewust dat dit ons ook opdrachten kost, wat we uiteraard erg spijtig vinden. Helaas zien we voor nu geen andere oplossing, de werkdruk word te hoog en we willen het voor ons personeel en voor ons zelf werkbaar houden. We hopen in het nieuwe jaar weer aanvragen aan te nemen.

Help, ik heb lekkage!

Bent u een bestaande klant en heeft u een lekkage aan een dak dat wij hebben gemaakt, bel dan naar ons kantoornummer 0650959702 en vermeld uw situatie. We proberen u tussen de bestaande opdrachten te plaatsen. Waterschade is via uw woonverzekering verzekert en word vaak vergoed. 

Geen bestaande klant? Helaas we nemen op dit moment geen aanvragen aan. We hopen in het nieuwe jaar weer nieuwe aanvragen aan te kunnen nemen. 

Ik heb een vraag via whatsapp gestuurd maar krijg geen reactie!

Uiteraard streven wij naar een goede service, maar door de overvloed aan vragen die er binnenkomen kunnen we simpelweg niet alle vragen behandelen. We zijn hierdoor genoodzaakt om ook deze functie tijdelijk uit te schakelen. Het kost te veel tijd om iedereen te woord te staan, naast de offerte aanvragen en de lopende klussen. Uiteraard nemen we uw vraag wel serieus,  alleen kunnen we het gewoon niet bolwerken. We vragen uw geduld en begrip.  Tip, op google staan veel antwoorden op vragen omtrent dakpannen en dakbedekking met een beetje research vind u misschien al een passend antwoord.

Vul uw vraag in aub.
Vul uw naam in aub.
Vul uw woonplaats in aub.
Uw straat en huisnummer aub
Uw telefoonnummer aub
Vul uw email adres in aub.
Vink het vakje aan aub.