Neem contact op met Dollerdak

DS. Groot Nibbelinkstraat 20
8433 NE Haulerwijk


Kantoor: 06-50959702 (kantoor-uren 09.00 t/m 16.30 uur)

info@dollerdak.nl

Helaas kunnen wij door de enorme drukte momenteel geen nieuwe klanten aannemen. We nemen op dit moment alleen werk aan van bestaande klanten. Er zijn nog enkele plekjes vrij in onze planning van dit jaar. Het is ongelofelijk druk en we willen graag de kwaliteit die wij leveren behouden, daarom deze keuze. Onze excuses voor het ongemak. 

Bent u een bestaande klant? Neem dan via de offerte button contact met ons op. Door de enorme drukte kan het helaas wat langer duren voor we terug reageren. 

 

Vakantie 

Van 1 t/m 22 augustus zijn wij gesloten. 

Dringende vragen kunt u via de mail stellen. We zijn telefonisch vermindert bereikbaar. We zijn in deze periode niet in de gelegenheid om lekkages of andere werkzaamheden uit te voeren. We zien u graag na onze welverdiende vakantie terug en staan u dan graag weer te woord. Al vast bedankt voor uw begrip. 

 

We zijn te vinden op Facebook /dollerdak en op Instagram /dollerdak, hier posten we regelmatig updates over de aanhoudende drukte, corona maatregelen en uitgevoerde opdrachten.  Deze offerte stop is voor heel 2021. Zodra er weer offertes worden aangenomen, posten we dit op onze socials en uiteraard hier op de website. 

 

Vul uw vraag in aub.
Vul uw naam in aub.
Vul uw woonplaats in aub.
Uw straat en huisnummer aub
Uw telefoonnummer aub
Vul uw email adres in aub.
Vink het vakje aan aub.