Neem contact op met Dollerdak

DS. Groot Nibbelinkstraat 20
8433 NE Haulerwijk


Kantoor: 06-50959702 (kantoor-uren 09.00 t/m 16.00 uur)

info@dollerdak.nl

 

Helaas kunnen wij door de enorme drukte momenteel geen nieuwe klanten/ klussen aannemen. Het is ongelofelijk druk en we willen graag de kwaliteit die wij leveren behouden, daarom deze keuze. Onze excuses voor het ongemak.

 

Bent u een bestaande klant? En wacht u op een offerte, dit kan minimaal 2 week duren. Heeft u vragen over uw offerte of dakafspraak,door de enorme drukte kan het helaas wat langer duren voor we terug reageren. 

Deze offerte stop is voor heel 2022. Zodra er weer offertes worden aangenomen, posten we dit op onze socials en uiteraard hier op de website. 

Bericht geplaatst op 19-01-2022

 

 

Storm. ‼️ (geplaatst op 18-02-2022)

De afgelopen dagen is het weer aardig onstuimig geweest. Voor vanmiddag/ avond word er een grote storm voorspelt.

Wind en windstoten kunnen enorme stormschade aan uw dak veroorzaken. Mocht uw dakbedekking van uw woning of bedrijfspand stormschade oplopen is het verstandig deze spoedig te verhelpen. Schade aan uw dakbedekking kan lekkage veroorzaken met alle gevolgen van dien.

Heeft u al lekkage wacht ook dan niet te lang met een dakdekker bellen. De meeste bedrijven zitten al erg vol voor dit jaar. Zo ook wij. Wij hebben voor het tweede jaar een offerte stop voor nieuwe klanten en nemen van bestaande klanten momenteel ook geen nieuwe klussen aan voor heel 2022.

Mocht u vanavond schade oplopen en bent u een bestaande klant neem dan contact met ons op. We komen ten tijde van de storm GEEN herstelwerkzaamheden uitvoeren. Simpelweg omdat het te gevaarlijk is. Ook werken wij niet in het weekend of in de avond uren/nacht.

Signaleert u nu al losse onderdelen aan uw dak, probeer deze dan te verankeren. Als de wind er onder komt kan dit rigoureuze schade opleveren.

 

 

 

We zijn te vinden op Facebook /dollerdak en op Instagram /dollerdak, hier posten we regelmatig updates over de aanhoudende drukte, corona maatregelen en uitgevoerde opdrachten.  

 

Vul uw vraag in aub.
Vul uw naam in aub.
Vul uw woonplaats in aub.
Uw straat en huisnummer aub
Uw telefoonnummer aub
Vul uw email adres in aub.
Vink het vakje aan aub.